Reservedele

Reservedele

Indenfor de sidste par år er der dukket mange kæder op, som sælger uoriginale reservedele til mange bilmærker. Og med en lidt lavere pris er det fristende at prøve. Især fordi det også kan være svært for en almindelig kunde at se, om der er forskel på delene. Men undersøger man delene nærmere, er der tit meget stor forskel. Fx indenfor udstødningssystemer, hvor lyddæmpning og varmeskjold typisk mangler på de uoriginale dele.

Man kan også komme ud for, at en uoriginal del ikke passer nøjagtigt, og at værkstedet derfor må lave en hel del tilpasning, før den kan monteres – og det ofte med et ringe resultat. Der er flere eksempler på dette indenfor fx bremsedele. 

Vi bruger kun originale reservedele, der passer 100% til bilen. Dermed har du den bedste garanti for, at fx bremserne er i orden efter reparation eller vedligeholdelse. Og faktisk er prisforskellen til de fleste uoriginale reservedele af en tilsvarende kvalitet ikke ret stor, når det kommer til stykket.

Hos Harris Hansen biler, ligger vi altid inde med et velassorteret lager af alle gængse originale reservedele. Hvis der er noget vi ikke har, skaffer vi det fra dag til dag.

Vores reservedelsafdeling hjælper dig også gerne med at sætte dit eget præg på din Suzuki eller Mitsubishi. Vi tilbyder originalt ekstraudstyr til næsten alle vores modeller.

Tlf. 49222255